"Better School For Better Tomorrow" E-TWİNNİNG PROJEMİZ

Artan iklim değişikliği ve küresel kirlilik tehdidiyle birlikte, öğrenciler arasında ekolojik farkındalığın geliştirilmesi ihtiyacı ve eğitim, aktif vatandaşlığın geliştirilmesi ve bilim vatandaşlığının teşvik edilmesi için temel bir faktördür. Çevreye yönelik tehditlerin somut örneklerle daha derinlemesine anlaşılmasıyla öğrenciler doğal kaynaklara saygı kazanacak ve okulda ve tüm yerel toplulukta çevre koruma proje faaliyetlerini başlatacaklardır. Çevre dostu ve sürdürülebilir bir okul topluluğu oluşturmak amacıyla öğrencilere belirli değişiklikleri başarmak için pratik araçlar ve stratejiler sunmak istiyoruz; bu durumda okulda kompostlaştırmaya başlama ve atıkların uygun şekilde sınıflandırılması ve ayrıca daha verimli bir şekilde eleştirel düşünmeyi geliştirmeleri için. Antropojenik faaliyetlerin çevre üzerindeki etkisinin değerlendirilmesi ve azaltılması için öğrenciler yaparak yaşayarak etkinlikler yapacaktır.

19.12.2023 63